Kupi kartu

Svi događaji Kategorija Gradska Sportska Hala Trnava

Aco Pejović i Riblja Čorba, Trnava, 17.2.2024

17.02.2024 20:00

Gradska Sportska Hala Trnava

Rybníková 576/15, 917 01 Trnava, Slovakia

Magija Balkana

Aco Pejović i Riblja Čorba, Trnava, 17.2.2024

Događaj je istekao

Trnava će još jednom će biti mesto vrhunskog muzičkog spektakla!

 

17.februara 2024.godine u gradskoj sportskoj hali u Trnavi u Slovačkoj, Magija Balkana pokreće svoj muzički karavan, a nastupiće balkanska zvezda Aco Pejović i jedan od najboljih rock bendova bivše Jugoslavije Riblja čorba. Pored toga, nastupiće i poznati muzički izvođač iz Slovačke, čije će ime biti naknadno objavljeno.

 

Aco Pejović će svojim hitovima poput “Da si tu’’, ‘’Godina i jače’’, ‘’Sve ti dugujem’’, ‘’Jednom se živi’’ publici u Trnavi podariti koncert za pamćenje. Kroz brojne nastupe, popularni pevač stekao je naklonost najšire publike, ali i kolega, a na svojim koncertima izvodi i bezvremenske pesme legendarnog pevača narodne muzike Tome Zdravkovića. Aco Pejović je za potrebe autobiografskog filma ‘’Toma’’, koji je doživeo ogromnu gledanost, pozajmio svoj glas, tako da će pesme poput ‘’Zbog Ljiljane’’, ‘’Ponoć je’’, ‘’Svirajte noćas samo za nju’’  odzvanjati trnavskom sportskom halom.

 

Što se tiče Riblje čorbe,  imaćete priliku da čujete hitove koji su zapisani u istoriji jugoslovenskog i srpskog rokenrola.
Sviraće se preglasan rokenrol, možete stajati za šankom, a komšijama će ostati samo to da se pridruže vrhunskom audio i vizuelnom spektaklu, koji će svojom produkcijom oplemeniti STDUIO BOND.